Cei 14 membri ai clanului Rosca, printre care si seful galeriei steliste, Gheorghe Mustata, raman in arest. Dupa un proces care a durat mai bine de cinci ore, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au respins ieri recursul inculpatilor impotriva
Cei 14 membri ai clanului Rosca, printre care si seful galeriei steliste, Gheorghe Mustata, raman in arest. Dupa un proces care a durat mai bine de cinci ore, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au respins ieri recursul inculpatilor impotriva incarcerarii lor.
Decizia nu a fost insa unanima, unul dintre cei trei membri ai completului de judecata avand o opinie separata. La aflarea sentintei, holurile institutiei au rasunat de huiduielile zecilor de sustinatori nemultumiti ai acuzatilor. Toti membrii grupului Rosca au fost retinuti dupa 15 perchezitii, care au avut loc in Bucuresti. Ei sunt cercetati de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism pentru ca ar fi preluat afacerile clanului Camataru. Cei 14 sunt acuzati de numeroase infractiuni violente, ca talharii, tentative de omor, violare de domiciliu sau santaj.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.