Considerand ca echipa sa nu este lasata sa joace, Hagi a vrut sa plece de la Timisoara. Pana la urma, s-a decis sa continue, trimitandu-i la echipa a doua pe Alin Stoica si pe Gabriel Caramarin. Adus la Timisoara pentru a forma o echipa care sa

Considerand ca echipa sa nu este lasata sa joace, Hagi a vrut sa plece de la Timisoara. Pana la urma, s-a decis sa continue, trimitandu-i la echipa a doua pe Alin Stoica si pe Gabriel Caramarin.

Adus la Timisoara pentru a forma o echipa care sa se bata la titlu, Gica Hagi a fost sambata seara pe punctul de a-si incheia aventura banateana. Condusi la pauza cu 0-2, elevii sai au reusit sa egaleze in repriza secunda.
LABIL. Hagi si-a anuntat demisia la conferinta de presa care a urmat dupa meci, lasand de inteles ca sunt persoane care-i vor raul. ""Sunt deceptionat. E mai bine ca eu sa-mi intrerup activitatea aici si poate si in Romania. Cred ca prezenta mea aici nu convine unora"", a spus sambata seara ""Regele"". ""Cred ca Hagi se grabeste, trebuie sa-si continue munca la Timisoara"", a comentat Dorinel Munteanu, care sambata a ajuns la meciul numarul 200 in Divizia A.
REVENIRE. Ieri-dimineata, Hagi s-a sucit: ""Am luat o decizie la nervi. Voi continua munca la Timisoara, nu pot sa renunt din trei motive. Am venit aici pentru un proiect pe termen mediu si lung, respect suporterii acestei echipe si nu-l pot abandona pe Marian Iancu, care acum trece prin momente pe care nimeni nu si le doreste si care a avut mare incredere in mine. Am fost foarte nervos din cauza manierei de arbitraj cu care ne-am confruntat. Oricum, nu era normal sa cedez eu primul"".
In ultimele patru partide, formatia pregatita de Gica Hagi a acumulat doar doua puncte din 12 posibile. ""Nu ne facem griji, e de abia inceputul muncii. Cand i-am spus de domnul Iancu si de suporteri, imediat s-a inmuiat. El se consuma mult mai tare, arde la alta intensitate decat noi. La Timisoara vrem sa fim lasati sa construim o echipa, nu vrem podiumul si nici campionatul"", s-a lamentat si presedintele Ion Craciunescu.

DOI TAPI ISPASITORI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.