Procesiuni la Sevilla in Saptamana Mare Contrar aparentelor, persoanele din imagine nu apartin grupului Ku-Klux-Klan, ci sunt membrii fratiei ""La Paz"" (Pacea) din Sevilla. O data cu inceperea Saptamanii Mari, mai multe procesiuni se vor desfasur

Procesiuni la Sevilla in Saptamana Mare

Contrar aparentelor, persoanele din imagine nu apartin grupului Ku-Klux-Klan, ci sunt membrii fratiei ""La Paz"" (Pacea) din Sevilla. O data cu inceperea Saptamanii Mari, mai multe procesiuni se vor desfasura in centrul capitalei andaluze.

Ding-dong, pe mobil

Dioceza romano-catolica Linz (nord-vestul Austriei) propune descarcarea pe mobil a dangatului clopotelor catedralei locale, informeaza Rompres. Responsabilii Bisericii spera ca aceasta sonerie ""va raspandi bucuria legata de Sarbatorile Pascale cat mai mult posibil"".

Aniversare - Steven Seagal, 55 de ani
Actorul Steven Seagal, maestru in artele martiale japoneze si un popular erou al filmelor de actiune, implineste azi 55 de ani. Nascut la 10 aprilie 1951, in orasul Lansing, Michigan, Seagal a ajuns in Japonia cand avea 17 ani. Aici a invatat japoneza, a studiat Zen (religia budista din Japonia) si a invatat aikido, karate, judo si kendo. A devenit primul occidental care a deschis o scoala de arte martiale in Japonia. Seagal a petrecut 15 ani in Asia inainte de a se intoarce in America, unde a deschis o scoala de arte martiale si a lucrat ca bodyguard.
Germania - Frizerie erotica
La prima vedere, salonul de coafura ""Hot Cut"" din Hamburg nu se deosebeste cu nimic de orice alta frizerie din Germania. Un spalat, un tuns si un masaj al capului il costa pe client 30 de euro. Totusi, exista o diferenta: toate aceste operatiuni sunt facute de frizerite goale, informeaza Rompres. Joanna Harnack (38 de ani) a investit 40.000 de euro, angajand trei tinere frizerite si a deschis prima ""frizerie erotica"" din Germania, si poate chiar din intreaga lume. Rezultatul: barbatii sunt incantati, iar concurentii strang din dinti de ciuda. Uniunea Frizerilor din Germania nu a avut nimic impotriva acestui salon de coafura erotic.

Rubrica realizata de
Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.