Jetix Romania a lansat in aceasta luna un nou bloc de programe, ce va rula sub brand-ul ""Jetix Play"". Intre orele 7:00 si 8:40 vor fi difuzate cele mai indragite seriale de desene animate. O combinatie de aventura si comedie, cu povesti imagina
Jetix Romania a lansat in aceasta luna un nou bloc de programe, ce va rula sub brand-ul ""Jetix Play"".

Intre orele 7:00 si 8:40 vor fi difuzate cele mai indragite seriale de desene animate. O combinatie de aventura si comedie, cu povesti imaginare, pe care copiii le pot urmari impreuna cu parintii. Structura blocului ""Jetix Play"" va cuprinde desene animate cu caracter altruist, prietenos si cu un ritm moderat, printre care si renumitele povesti Printesa Sissi sau Jim Button.
Din 2007. Difuzarea acestui bloc de programe are un scop precis: in functie de reactiile celor mici, se va decide daca se va lansa sau nu si in Romania ""Jetix Play"", un al doilea canal de desene animate dedicat copiilor. Acesta va aparea, cel mai probabil, in primavara lui 2007. Asta numai daca programul omonim se va bucura de succesul scontat.
DECLARATII. Kate Morton, directoarea de programe Jetix Europa Centrala si de Est, considera ca ""Jetix Play ofera programe de divertisment pentru intreaga familie. Introducand acest segment in programul Jetix si conferindu-i propria imagine si identitate, le dam celor mai mici dintre copii un semn clar ca acest program este conceput special pentru ei. Acest bloc reprezinta primul pas al copiilor in lumea dinamica a Jetix"". (Cristina Ologeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.