Vineri, 7 aprilie, a avut loc deschiderea oficiala a Festivalului Comediei Romanesti 2006, editia a 4-a. De asta data s-a optat pentru o varianta nonconformista, cu mici, bere, rock sia€¦ mult Visniec. HARABABURA. De la 18:30, la Sa
Vineri, 7 aprilie, a avut loc deschiderea oficiala a Festivalului Comediei Romanesti 2006, editia
a 4-a.

De asta data s-a optat pentru o varianta nonconformista, cu mici, bere, rock sia€¦ mult Visniec.
HARABABURA. De la 18:30, la Sala Mare s-a jucat ""Ce formidabila harababura"" de Eug""ne Ionesco, in regia lui Gelu Colceag. Din distributia spectacolului fac parte: Vizante, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Raluca Rusu, Virginia Mirea etc.. Spectacolul dureaza doua ore si jumatate si propune o adaptare moderna, cu proiectii, muzica si mult umor de calitate. George Mihaita (foto), directorul Teatrului de Comedie si al Festivalului ii sfatuieste pe tineri sa ""nu lipseasca din salile de teatru"".
PROGRAM. De la 16:00 puteti viziona piesa ""Jim, Jimi, Janis"" de Paul Vinicius. Piesa ""The Sunshine Play"" de Peca Stefan, in regia Anei Margineanu e programata de la ora 18:00. De la 19:30, studentii de la UNATC joaca ""O scrisoare pierduta"" de I.L. Caragiale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.