Primul derby bucurestean al etapei a fost castigat de FC National, ""bancarii"" intrerupand seria de meciuri fara infrangere ale Sportului din acest retur. Dupa meci, antrenorul ""studentilor"", Gigi Multescu, a declarat ca Sportul a pierdut din c
Primul derby bucurestean al etapei a fost castigat de FC National, ""bancarii"" intrerupand seria de meciuri fara infrangere ale Sportului din acest retur.

Dupa meci, antrenorul ""studentilor"", Gigi Multescu, a declarat ca Sportul a pierdut din cauza greselilor comise de jucatorii sai. ""Ei au avut o jumatate de ocazie si au dat doua goluri, iar noi am avut sase ocazii si am dat un gol. Am facut un joc bun, dar fotbalul este nedrept"", a comentat Multescu, nemultumit si de prestatia arbitrilor: ""Nu au vazut lucruri simple: auturi, faulturi care se petreceau la doi metri de arbitru"".
NOROC. De partea cealalta, mijlocasul Zeno Bundea a recunoscut ca FC National a castigat si datorita norocului. ""Am avut un meci greu, cu o echipa tare, cu jucatori tineri si ambitiosi. Am castigat cu putin noroc. Cu linistea din parcul nostru reusim sa-i incurcam pe toti"", a spus Bundea, autor al unui gol si al unei pase decisive.
""Ne aflam pe un loc care ma multumeste, pentru ca ne-am propus sa mergem cat mai bine in campionat"", a comentat si antrenorul Cristiano Bergodi.
DATORII. Oficialii gruparii ""bancare"" au intentionat sa nu permita transmiterea in direct a meciului, deoarece nu au primit toti banii cuveniti din drepturile de televizare. Meciul a fost televizat doar dupa ce presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a dat asigurari ca banii vor fi primiti in aceasta saptamana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.