""Cainii"" au fost aproape de a castiga partida, dar au fost egalati in minutele de prelungire de un gol reusit de Vasilica Cristocea. Distanta dintre cele doua formatii a ramas de 3 puncte.

Vreme de 90 de minute, Dinamo nu a dat niciodata senzatia ca ar putea obtine alt rezultat decat victoria.
MECI. Claudiu Niculescu a deschis scorul dintr-o lovitura libera in minutul 39, nu inainte ca Ogararu sa fie eliminat. Avantajul numeric al ""cainilor"" n-a tinut mult, Margaritescu fiind si el eliminat inainte de pauza. Norocul de pana acum al dinamovistilor, care au castigat meciurile cu Farul si FCM Bacau pe final, s-a intors. In minutele de prelungire, cand in careul lui Cristi Munteanu ploua cu centrari, o minge trimisa de Cristocea fara destinatie si-a gasit locul in plasa gazdelor.
ANTRENORI. ""Suntem multumiti de rezultat din moment ce am egalat in ultimele minute. Nu ne-am creat ocazii multe pentru ca Dinamo s-a aparat bine"", a spus antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu. ""Am avut nesansa la acest meci din moment ce am luat gol in prelungiri. Este un rezultat care nu avantajeaza pe nimeni"", a opinat tehnicianul ""cainilor"", Florin Marin.

SCANDAL