E clar ca Mircea Badea (foto) nu a uitat ca Huidu si Gainusa l-au luat peste picior, cand a folosit gresit pluralul cuvantului ""schelet"", din moment ce razboiul verbal continua chiar si dupa trei ani. GAFA. Tenace, i-a asteaptat la cotitura si i-
E clar ca Mircea Badea (foto) nu a uitat ca Huidu si Gainusa l-au luat peste picior, cand a folosit gresit pluralul cuvantului ""schelet"", din moment ce razboiul verbal continua chiar si dupa trei ani.
GAFA. Tenace, i-a asteaptat la cotitura si i-a taxat. Deunazi, cei doi au format numarul de telefon al Elenei, fiica presedintelui Traian Basescu, cu intentia de a discuta cu ea, in direct, la radio. Insa a ""raspuns"" robotul, care a dezvaluit numarul de telefon al acesteia, astfel, aflandu-l o tara intreaga. Afland de boacana, Badea si-a zis ca e inadmisibila gafa, asa ca le-a ""copt-o"". Adica le-a facut publice, la Antena 1, numerele lor de mobil. Badea l-a dat si pe al lui, ca sa le inchida gura: ""Gainusa a luat foc! A primit, noaptea, zeci de telefoane, trezindu-i copilul din somn. Eu stiu ca Huidu e la butoane, deci putea sa opreasca macar ultimele cifre. Nu regret ca am dezvaluit numerele de telefon. Si eu am primit 2.000 de apeluri si 500 de mesaje si nu m-am mai suparat! Precizez insa ca nu raspund la SMS!"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.