Invazia de proiecte aparute pentru clasa medie a nascut o noua strategie, vanzarea catre companii. Firmele care cumpara sau garanteaza financiar pentru angajatii lor vor beneficia de reduceri de pret. Ideea este promovata in premiera pe piata ro

Invazia de proiecte aparute pentru clasa medie a nascut o noua strategie, vanzarea catre companii. Firmele care cumpara sau garanteaza financiar pentru angajatii lor vor beneficia de reduceri de pret.

Ideea este promovata in premiera pe piata romaneasca de catre, compania Regatta, doar pentru proiectele pe care le vinde. ""Vom incepe cu proiectele Sydney Residence din Tunari si cu West Park din Militari"", a declarat Eduard Uzunov, directorul general al companiei. El a precizat ca a luat deja legatura cu mai multe companii mari care s-au aratat interesate de aceasta oferta si care au estimat ca ar putea contracta 30-40 de locuinte. Oricine vrea sa cumpere minimum 10 locuinte, incluzand aici mai multi colegi de serviciu sau prieteni, va beneficia de o reducere la pretul locuintelor care se va negocia de la caz la caz.
CONJUNCTURA. Developerii s-au orientat catre familiile care au un venit lunar de minimum 1.000 de euro pentru care exista o avalansa de proiecte. Acesti oameni pot alege intre un apartament la bloc in diverse locatii din capitala sau intre case sau vile situate in zone rezidentiale consacrate, precum Tunari, Pipera, Sisesti etc.
JUPITER DIN BERCENI. Apartamentele cu cel mai convenabil pret sunt in complexul rezidential Jupiter din cartierul Berceni. Acesta este amplasat la 600 de metri de Piata Sudului, langa Lacul Vacaresti si ofera 196 de apartamente situate in trei blocuri de cate 10 etaje fiecare. Aici un apartament de 73,5 mp amplasat la etajul 2,3 sau 4 costa 78.540 de euro inclusiv TVA. Pretul include bucatarie si baie mobilate dupa ultima moda, centrala proprie, finisaje, gresie, faianta, parchet laminat etc. Un apartament de 97 de mp ajunge la 100.555 euro, iar un unul de 184 de mp la 180.880 de euro.
BLOCURI IN TITAN. Un grup de firme din Grecia va construi trei blocuri structurate pe doua subsoluri, parter, 12,14 si 16 etaje, pe un teren de 5.000 de metri patrati, amplasat in Cartierul Titan, la intersectia strazilor Liviu Rebreanu cu Aleea Ion Agarbiceanu. Ansamblul va cuprinde aproximativ 170 de apartamente, cu o suprafata construibila totala de circa 20.000 de metri patrati. ""Apartamentele vor avea suprafete cuprinse intre 80 si 120 de metri patrati si vor fi construite pentru cumparatorii cu venituri medii"", a declarat Ionut Nitu, presedintele Central European Investments.
CITY CENTER. Un alt ansamblu rezidential, City Center Residence, va fi ridicat langa parcul Carol. Aici vor fi construite 104 apartamente cu suprafete cuprinse intre 70-310 mp, amplasate in 6 blocuri P+4 si doua niveluri retrase. Pretul unui apartament cu o camera care are 52 de mp este de 105.950 de euro, fara TVA, iar al unui apartament de 81 de mp este de 1.213.525 de euro, fara TVA.

SYDNEY REZIDENCE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.