Juventus a parasit competitia pe usa din dos. Torinezii au facut un joc insipid in fata lui Arsenal, ""o echipa extraordinara"", asa cum a apreciat chiar Fabio Capello. Invinsa cu 2-0 la Londra, Juventus n-a reusit decat un egal fara goluri acasa

Juventus a parasit competitia pe usa din dos. Torinezii au facut un joc insipid in fata lui Arsenal, ""o echipa extraordinara"", asa cum a apreciat chiar Fabio Capello.

Invinsa cu 2-0 la Londra, Juventus n-a reusit decat un egal fara goluri acasa cu Arsenal si paraseste Liga Campionilor cu capul plecat. Titular in partida de pe ""Delle Alpi"", Adrian Mutu a fost schimbat in minutul 61 cu Zalayeta. Jocul romanului, la fel ca si cel al coechipierilor sai, a lasat mult de dorit. Seara neagra a torinezilor a fost completata de eliminarea lui Pavel Nedved, in minutul 77.
NEPUTINTA. Astfel, lui Fabio Capello nu i-a ramas decat sa se recunoasca infrant. Tehnicianul italian a fost nevoit sa accepte ca ""tunarii"" au fost mai buni: ""Daca Arsenal isi mentine aceasta forma, va fi dificil de invins. Am jucat impotriva unei echipe exceptionale"". Cotidianul Gazzetta dello Sport considera ca Juventus a fost miercuri seara imaginea neputintei. ""Dupa Inter, si alb-negrii inalta steagul alb. O manifestare de neputinta. Dureros si fara drept de apel"", scrie ziarul italian.
PERFORMANTA. De partea cealalta, ""tunarii"" au ce sarbatori. Ani la rand nu au reusit sa se impuna in Europa, insa se pare ca acea etapa s-a incheiat. Dupa ce i-au trimis acasa pe ""galacticii"" de la Real Madrid, si apoi pe Juventus, baietii lui Arsene Wenger vor juca in turul urmator impotriva lui Villarreal, o echipa mai slab cotata si, in plus, aflata la prima participare in Liga Campionilor, care a reusit sa elimine pe Inter. Semifinalele vor avea loc la 18/19 aprilie (turul) si 25/26 aprilie (returul).

SCANDAL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.