Juventus si Adrian Mutu (foto) parasesc Liga Campionilor. Invinsi cu 2-0 in tur pe ""Highbury"", torinezii nu au reusit mai mult decat un egal fara goluri acasa, pe ""Delle Alpi"". Evolutia liderului din Serie A a fost departe de asteptari si i-a
Juventus si Adrian Mutu (foto) parasesc Liga Campionilor. Invinsi cu 2-0 in tur pe ""Highbury"", torinezii nu au reusit mai mult decat un egal fara goluri acasa, pe ""Delle Alpi"".

Evolutia liderului din Serie A a fost departe de asteptari si i-a determinat pe suporteri sa le strige la final elevilor lui Fabio Capello: ""Sunteti ridicoli"". Mutu a fost titular, dar si prestatia sa a lasat de dorit, asa ca in minutul 61 i-a lasat locul lui Zalayeta. Ca si la Londra, Juventus a terminat in inferioritate. De data aceasta, cartonasul rosu a fost vazut de Nedved. Cehul tocmai revenise dupa o suspendare.
Pe ""Nou Camp"", Barcelona a obtinut calificarea in semifinale dupa ce a invins cu 2-0 pe Benfica Lisabona. In debutul meciului, Ronaldinho a ratat un penalty, insa brazilianul s-a revansat mai tarziu, in minutul 19, cand a deschis scorul dupa o pasa a lui Etoa€™o. Camerunezul a inscris el insusi in minutul 88, stabilind rezultatul final.
In semifinale, Arsenal va juca impotriva lui Villarreal, iar Barcelona va intalni pe AC Milan. (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.