""Cainii"" au invins aseara la Bacau in minutele de prelungire si isi pastreaza pozitia de lideri inaintea derby-ului cu Steaua. Fostul stelist Tiberiu Curt a fost salvatorul lui Dinamo in meciul de la Bacau. La debutul sau in prima echipa, Curt

""Cainii"" au invins aseara la Bacau in minutele de prelungire si isi pastreaza pozitia de lideri inaintea derby-ului cu Steaua.

Fostul stelist Tiberiu Curt a fost salvatorul lui Dinamo in meciul de la Bacau. La debutul sau in prima echipa, Curt a marcat in minutele de prelungire golul care a adus victoria ""cainilor"", reluand cu capul o centrare de pe partea stanga a lui Catalin Munteanu, un alt fost stelist. Astfel, la primul meci dupa revenirea lui Florin Marin pe banca tehnica, Dinamo castiga, chiar daca jocul sau a cam lasat de dorit. ""Sunt trei puncte foarte importante in lupta pentru titlu. Aceasta victorie este meritul jucatorilor si al fostului antrenor, Ion Marin. Eu nu am facut altceva decat sa le ridic moralul dupa meciul cu Poli Iasi"", a spus noul antrenor al ""cainilor"". Dinamo a invins la Bacau insa in vederea meciului de duminica impotriva Stelei l-a pierdut pe Dan Alexa, care va fi suspendat din cauza cumulului de cartonase.
INCIDENTE. La finalul intalnirii de pe ""Municipal"" nu au lipsit nici incidentele, insa de data aceasta ""vinovati"" au fost bacauanii. Elevii lui Cristi Popovici l-au inconjurat pe Augustus Constantin, fiind nemultumiti de maniera de arbitraj a acestuia. In timpul altercatiei, in drum spre vestiare, centralul i-a aratat cartonasul rosu lui Valentin Geaman. Tot dupa incheierea partidei, circa 50 de suporteri bacauani s-au oprit la poarta stadionului si i-au huiduit pe oficialii dinamovisti prezenti la meci, Nicolae Badea, Gigi Netoiu si Cristi Borcea.

RODOMONTI, LA DERBY


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.