Dupa a treia infrangere consecutiva cu 0-1 si al saselea meci fara victorie in Divizia A, antrenorul pitestenilor, Sorin Cartu, a decis sa ia masuri, amendand o parte din jucatori. AVERTISMENT. Primele victime sunt Alin Chita, capitanul echipei,

Dupa a treia infrangere consecutiva cu 0-1 si al saselea meci fara victorie in Divizia A, antrenorul pitestenilor, Sorin Cartu, a decis sa ia masuri, amendand o parte din jucatori.

AVERTISMENT. Primele victime sunt Alin Chita, capitanul echipei, eliminat pentru proteste la meciul cu Sportul, si Andrei Prepelita, autorul faultului in careu asupra lui Nae, in urma caruia Tibi Balan a inscris din penalty. Daca primul va baga mana in buzunar pentru 1.000 de euro, al doilea are o ultima sansa de a se reabilita etapa viitoare, cu Jiul Petrosani. De altfel, toti fotbalistii au primit cate un ultim avertisment. In cazul in care nu vor castiga sambata, componentii lotului vor fi drastic penalizati. O parte dintre jucatori au povestit ca, pe drumul dintre Bucuresti si Pitesti, Sorin Cartu le-a reprosat in autocar in termeni duri pasivitatea in joc si i-a certat violent pe fiecare in parte. ""Sorinaccio"" a luat decizia ca echipa sa intre direct in cantonament, desi initial fusese stabilit ca elevii sai urmau sa aiba o zi libera.

DAOUDA LOVESTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.