In urma cu cateva zile s-a anuntat oficial ca trupa Suie Paparude (foto) va canta in deschidere la concertul Depeche Mode. Poate ca multi se intreaba de ce au fost alesi tocmai ei.
Raspunsul este simplu si il primiti de la componentii trupei:
In urma cu cateva zile s-a anuntat oficial ca trupa Suie Paparude (foto) va canta in deschidere la concertul Depeche Mode. Poate ca multi se intreaba de ce au fost alesi tocmai ei.
Raspunsul este simplu si il primiti de la componentii trupei: ""pentru ca meritam, fara lipsa de modestie. Am muncit foarte mult. Oricum, nu am tinut neaparat sa cantam in deschidere la Depeche Mode. Noi avem multe concerte in tara si publicul nostru ne apreciaza oricum"". Trupetii se bucura, ""dar este o bucurie temperata"", intrucat acestia au mai trait astfel de sentimente cand au cantat in deschidere pentru Moby. Chiar si asa, pentru cei de la Suie ""este o mare onoare si inseamna foarte mult"". Intrebati ce parere au despre trupa Depeche Mode, acestia au raspuns: ""Ne plac mai ales ultimele albume. Iata niste oa-meni care imbatranesc frumos, fiind in pas cu vremea, privind viitorul si nu ramanand blocati in trecut. La noi este trist sa vezi trupe noi cantand muzica anilor a€™70 sau a€™60, sau chiar mai rau, a€™80. Este o muzica frumoasa, dar imbatranitaa€¦"". PLAYLIST. Deschiderea concertului va dura aproximativ 30 de minute, timp in care va canta atat trupa Suie, cat si Sistem. Pentru acest eveniment, Suie va canta hitul ""Pentru inimi"" si doua piese noi. Insa pentru ca sonorizarea va fi pe masura, muzica lor va suna mult mai bine, iar Michi va atentioneaza: ""Feriti-va de basi!"". Pe final, fanii sunt sfatuiti de Suie sa nu lipseasca de la Depeche Mode, deoarece ""baietii acestia au 40 de ani, cred, dar sunt mai tineri decat trupetii de la noi care au doar 20 de ani. Mai ales mental, vorbind"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.