""Doma€™ regizor, poftiti! Va tot astepta aceasta masa. Cu ce sa va servim? Cu racituri, o ciorbica, o sarma?"" Asa a fost primit la Restaurantul Codrii Cosminului Adrian Romcescu, interpret si compozitor. La inceput am crezut
""Doma€™ regizor, poftiti! Va tot astepta aceasta masa. Cu ce sa va servim? Cu racituri, o ciorbica, o sarma?"" Asa a fost primit la Restaurantul Codrii Cosminului Adrian Romcescu, interpret si compozitor.

La inceput am crezut ca amabila chelnerita confunda persoana. Dar de unde! Isi cunostea foarte bine clientul, stia ce pofte are, ca ii plac crochetele de cascaval, ca bea o anumita... apa plata etc. Dar pentru ea, Romcescu era ""doma€™ regizor"". ""Nu ma deranjeaza ca-mi zice asa. Ma serveste bine! Astazi am fost la spital la cineva, in vizita, iar asistentele ma opreau si-mi ziceau: «Doma€™ Romcescu, faceti-ma si pe mine Andra!», mi-a raspuns ""regizorul"" la intrebare inainte de a apuca sa-l intreb. Ne-am asezat la masa si am servit felul intai, interviul. A urmat apoi felul doi, un platou cu racituri. Adi Minune a tinut loc de desert.
Jurnalul National: De ce tot faci escala in Romania?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.