Si in acest an, MTV ne ofera surprize in privinta nominalizatilor Premiilor Muzicale, care se vor desemna la 3 iunie, la Sala Sporturilor din Cluj. Interesant este faptul ca artistii au fost cernuti in urma voturilor exprimate de telespectator
Si in acest an, MTV ne ofera surprize in privinta nominalizatilor Premiilor Muzicale, care se vor desemna la 3 iunie, la Sala Sporturilor din Cluj.


Interesant este faptul ca artistii au fost cernuti in urma voturilor exprimate de telespectatori ai MTV, de radiouri, dar si de reprezentanti ai caselor de discuri romanesti. Poate doar asa se explica diverse aparitii la unele categorii. Stati si judecati: la ""Cel mai bun grup"" se intrec 3 Sud Est, Akcent, Iris, Parazitii si Voltaj. Pai se compara Akcent cu Iris?! ""Cea mai buna interpreta"" se va alege intre Andra, Blondy, Delia, Loredana si Nicola. Ce cauta Blondy aici? Si la ""Cel mai bun interpret"" discrepanta este enorma: Stefan Banica, Pepe, Pavel Stratan, Keo... dar chiar si Emanuel?
HOP IN TOP. La ""Hip-hop"", grupa pare echilibrata: Cheloo, K-gula, Parazitii, Sisu&Puya si Zale. La fel si la ""Rock"": Altar, Iris, Luna Amara, OCS si Zob. Editia 2006 geme de nominalizati la cate trei categorii. Dar la ce categorii? Aici se vede diferenta de clasa. In timp ce Akcent apare la ""Cel mai bun grup"", ""Cea mai buna piesa"" si ""Cel mai bun dance"", Iris concureaza la ""Cel mai bun grup"", ""Cel mai bun rock"" si, atentie, ""Cea mai buna prestatie live""! Directia 5 si Voltaj se intrec la ""Pop"" si ""Videoclip"". Dar Directia apare la ""Prestatie live"", in timp ce Voltaj figureaza la ""Grup"". Singura voce feminina care exista la ""Prestatie live"" e Nicola. Felicitari! Iar Morandi e singura trupa cu patru nominalizari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.