AC Milan si Villarreal sunt primele doua semifinaliste ale Ligii Campionilor. Italienii au trecut cu 3-1 de Lyon in ultimele minute ale intalnirii.
Dupa 0-0 in tur, Inzaghi (foto) a deschis scorul pe San Siro in minutul 25, dar imediat Diarra
AC Milan si Villarreal sunt primele doua semifinaliste ale Ligii Campionilor. Italienii au trecut cu 3-1 de Lyon in ultimele minute ale intalnirii.
Dupa 0-0 in tur, Inzaghi (foto) a deschis scorul pe San Siro in minutul 25, dar imediat Diarra a egalat (a€™31). Tot Inzaghi a fost insa salvatorul ""rossonerilor"", el marcand in minutul 88 golul calificarii. Astfel, reusita lui Sevcenko din ultimele secunde n-a mai contat decat pentru atacantul ucrainean care a totalizat pana acum 56 de goluri in competitiile europene si se apropie de recordul detinut de Gerd Muller. ""A fost o calificare dificila. Nu avem mereu noroc, dar conteaza ca ne putem baza pe jucatori decisivi cum este Inzaghi, un fotbalist mare, experimentat, care gaseste solutii in momente grele"", a spus antrenorul Carlo Ancelotti. PERFORMANTA. In celalalt meci al serii, Villarreal a invins cu 1-0 pe Inter si merge mai departe datorita golului marcat in deplasare. In tur, italienii castigasera cu 2-1. Marti, pe ""El Madrigal"", golul decisiv a fost marcat de Arruabarrena in minutul 58. ""Nu e un vis, nici un miracol, ci rodul muncii noastre"", a spus Manuel Pellegrini, antrenorul ""submarinului"". Villarreal a izbutit sa ajunga in semifinale la prima sa participare in Liga Campionilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.