Plecand fara nici o sansa in ""dubla amicala"" disputata marti impotriva campioanei mondiale, Spania, la Deva, Romania a fost foarte aproape sa dea lovitura. APRIG. Daca in prima intalnire, romanii au pierdut fara drept de apel, scor 1-4, in revansa
Plecand fara nici o sansa in ""dubla amicala"" disputata marti impotriva campioanei mondiale, Spania, la Deva, Romania a fost foarte aproape sa dea lovitura.
APRIG. Daca in prima intalnire, romanii au pierdut fara drept de apel, scor 1-4, in revansa programata marti seara, ibericii au avut destule probleme pana cand si-au adjudecat victoria. Campioana mondiala a fost tinuta in sah pana aproape de finalul jocului, atunci cand elevii lui Javier Lozano s-au dezlantuit si au inscris de trei ori, invingand cu 5-2.
APRECIERE. Evolutia ""tricolorilor"" i-a impresionat si pe oaspeti. ""Se vede ca jocul Romaniei este in progres, dar mai aveti mult de lucru. Va trebuie mai multa disciplina si mai mult curaj in acest sport. Ne-ati surprins foarte mult in cel de-al doilea joc"", a declarat Javier Lozano, antrenorul campioanei mondiale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.