Fotbalul romanesc isi va afla in aceasta seara reprezentanta in semifinalele Cupei UEFA. Incepand cu ora 20:30, Steaua si Rapid pleaca de la acel 1-1 din tur si cauta marea lovitura a ultimului deceniu. Un stadion arhiplin si milioane de telespect
Fotbalul romanesc isi va afla in aceasta seara reprezentanta in semifinalele Cupei UEFA. Incepand cu ora 20:30, Steaua si Rapid pleaca de la acel 1-1 din tur si cauta marea lovitura a ultimului deceniu. Un stadion arhiplin si milioane de telespectatori vor savura episodul doi si cel decisiv al duelului istoric dintre trupele din Ghencea si Giulesti. Calificarea in careul de asi al celei de-a doua competitii europene reprezinta miza vietii de fotbalist pentru jucatorii care vor intra pe gazon. ORGOLII. Dincolo de razboiul din iarba si acela dintre numele de referinta ale noului val de antrenori, Cosmin Olaroiu si Razvan Lucescu, inclestarea din aceasta seara va apartine, in egala masura, magnatilor Gigi Becali si George Copos. Aureolati pe plan intern, cei doi viseaza de zile intregi la stampila de patroni ai unei semifinaliste continentale. ""Este cea mai importanta saptamana din viata mea. De obicei, eram calm inaintea meciurilor, dar dupa acest 1-1 nu mai am stare. Nu pot sa mai dorm noaptea. Sper sa fie 2-0 sau 3-1, ca sa nu am emotii. Jucatorii vor fi recompensati pe masura"", a declarat Gigi Becali. Recunoscut drept un patron care are mare grija cu propriul buzunar, pentru George Copos returul cu Steaua pare sa insemne totul. ""In vestiar, le voi oferi jucatorilor nu 400.000 de euro, ci 500.000, daca se vor califica"", a anuntat boss-ul giulestenilor. Becali si Copos se vor lupta si pentru a-si cimenta pozitia in fata presedintelui Traian Basescu, a carui aplecare spre fotbal a sporit orgoliile celor doi influenti patroni. SUPERSTITIE. Mai mult ca sigur, stelistii si rapidistii vor bifa si astazi deja traditionala intalnire de la clubul IDM, acolo unde isi vor limpezi gandurile inaintea confruntarii decisive de la ora 20:30. Giulestenii s-au relaxat si ieri in complexul din Regie, iar aseara, de la ora 19:30 au efectuat antrenamentul oficial pe stadionul ""Lia Manoliu"". Inainte cu jumatate de ora, Razvan Lucescu a sustinut o conferinta de presa. La orele pranzului, conducatorii celor doua adversare vor participa azi la dineul oficial. ADVERSAR. Tot in aceasta seara, cele doua echipe isi vor afla adversarul din semifinalele Cupei UEFA. Elvetienii de la FC Basel sunt favoriti in fata englezilor de la Middlesbrough, dupa ce s-au impus cu 2-0 in meciul tur, pe teren propriu. Intalnirea de pe stadionul ""Riverside"" din Middlesbrough va incepe la ora 22:00 si va putea fi urmarita in direct pe TVR 2. SA PROFITE
""Chiar daca ei incearca sa dea dovada de curaj, cu siguranta le este teama de faptul ca nu evolueaza pe propriul teren. Noi speram sa profitam de acest lucru si sa ne calificam in semifinale""
Ionut Rada
fundas Rapid LA VICTORIE
""Vom juca asa cum am facut-o si pana acum si asa cum Steaua o face de cand s-a infiintat ca echipa, adica pentru victorie. Eu cred ca va fi spectacol total si pe teren, dar si in tribune""
Banel Nicolita
mijlocas Steaua Cine apuca directia buna?
DRUMURI DIFERITE. Deseara, spre miezul noptii, Olaroiu si Lucescu vor pleca fiecare pe drumul lui


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.