O tanti nemultumita are o mina nemultumita. De fapt, de aici ne dam seama ca ea e nemultumita. Se ia o tanti care joaca rol de prietena lui tanti cea nemultumita si se pune sa o-ntrebe pe aceasta daca n-ar iesi in urbe, la construit de relatii (s
O tanti nemultumita are o mina nemultumita. De fapt, de aici ne dam seama ca ea e nemultumita.

Se ia o tanti care joaca rol de prietena lui tanti cea nemultumita si se pune sa o-ntrebe pe aceasta daca n-ar iesi in urbe, la construit de relatii (se mai zice si ""tim-bilding""). Tanti cea nemultumita va raspunde, frecandu-se pe burta, ca nu, ca cica de ce, o s-o-ntrebe tanti ailalta, iar aceasta va raspunde ca pentru ca e balonata si n-are chef, ca sa se duca ea singura, sa-si construiasca o relatie cu ea insasi (i se mai zice si ""tim-bilding"").
I se va spune lui tanti-cea-nemultumita sa aiba o mina mai trista, ca si cum i-ar fi cazut universul in cap si ei i se va fi turtit parul, fir-ar a dracua€™ de treaba. Mai, si, in momentul urmator, sa vina solutia: ""Pai, de ce nu zici, draga, asa, ca-ti dau eu sa mananci activiacubifidusesensis, ca m-ai si speriat, am crezut ca e ceva mai grav. Toate fetele au incercat, iar rezultatul nu s-a lasat asteptat: dupa nu mai putin de paispe zile, nici o fufa n-a mai fost nevoita sa ramana stana de piatra in casa din cauza ca-i balonata. Uite, vezi tu sageata asta? Asta-ti arata ca legea gravitatiei functioneaza chiar si in cazul tau, numai sa iei tu frumusel activiacubifidusesensis si sa fii tu sanatoasa ce bine o sa te mai simti"".
Mai draguta, si-asa a fost! A dat Dumnezeu si Maicuta Domnului de tanti-cea-nemultumita si-a rezolvat problemele de tranzit intestinal, de zicea ce-i aia. Din acest motiv, toate i-au mers ca pe roate lui tanti-cea-nemultumita. De iesit, a putut sa iasa in oras, la construit de relatii (pe care altfel nu le-ar mai fi putut construi si, incet-incet, te pomenesti ca devenea vreo autista d-aia), ca sa nu mai spunem nimic despre faptul ca zambetul isi facu din nou loc pe chipul ei. De fapt, ca sa respectam intreg adevarul istoric, zambetul revenit pe chipul ei era ca soarele care iesise dintre nori. Asa era zambetul ei.
Eu zic sa luam exemplu de la tanti asta si sa ne punem pe mancat bifidus d-ala, desi, ca sa fiu sincera, as propune sa se inventeze o pastila, sa nu ne mai caram cu iaurtul dupa noi; luam o pastila cu bifidus si gata, ne putem construi relatiile sociale in liniste si pace. Nici nu ne-ar mai trebui pungi si nici n-am mai sta la coada in carfur, ne-am duce direct la farmacie. Indraznesc sa avansez ipoteza potrivit careia, nu in foarte multa vreme, mancarea va lua urma tehnologiei si se va comprima din ce in ce mai mult in pastile care vor tine loc si de foame, si de sete. Datorita acestora, hipermarketurile vor da faliment, dar vor inflori farmaciile. Nu ni se va parea nicicum ciudat faptul ca, in loc sa mergem la piata, vom traversa pana la farmacie, ca sa ne luam ceva de mancare. La ce ne va mai trebui iaurtul cu bifidus, atata vreme cat putem sa luam bifidus direct din flacon?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.