Nu are nici doi ani de cand si-a lansat primul album, dar si-a stabilit un loc pe podiumul hip-hop-erilor de la noi. Ca o confirmare a valorii sale, organizatorii show-ului Raekwon, care va avea loc pe 9 aprilie de la ora 22:00 la Clubul Escape,
Nu are nici doi ani de cand si-a lansat primul album, dar si-a stabilit un loc pe podiumul hip-hop-erilor de la noi.


Ca o confirmare a valorii sale, organizatorii show-ului Raekwon, care va avea loc pe 9 aprilie de la ora 22:00 la Clubul Escape, l-au invitat pe Bitza sa incalzeasca atmosfera. Concertul Raekwon face parte din turneul european de promovare a noului album ""Only built 4 cuban linx part 2"". Gazda evenimentului este cel mai fierbinte personaj al scenei media hip-hop de la noi - Brugner (Urban Groove/TVK), iar deschiderea este asigurata de Bitza si invitatii sai. Raekwon va sosi din Elvetia chiar in ziua concertului sau la Bucuresti si va sta in tara trei zile. Din motive organizatorice s-au pus in vanzare doar 1.800 de bilete, la pretul de 55 RON, in cateva orase din tara.
ITINERAR. Fenomenul Bitza a inceput la 1 octombrie 2004, cand s-a scris o noua pagina in istoria hip-hop-ului romanesc: prima aparitie a unui album urban solo, care este chiar albumul de debut al lui Bitza, Sevraj. ""Urmatorul pas"" si ""Vorbeste vinul"", piese de pe acest material discografic, i-au adus lu Bitza nominalizari la ultimele Premii MTV. A urmat al doilea album, ""Sinuciderea unui inger"", la care solistul a colaborat cu Grasu XXL, K-gula, Loredana, Vanessa S si altii. Iar istoria nu se va opri aici, dupa cum promite Bitza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.