Delegatia Stelei a revenit duminica seara din Croatia, acolo unde a obtinut o calificare dramatica in finala Challenge Cup impotriva lui Medvescak Zagreb. FAST. Ros-albastrii au fost primiti la Salonul Prezidential al Aeroportului Henri Coanda de
Delegatia Stelei a revenit duminica seara din Croatia, acolo unde a obtinut o calificare dramatica in finala Challenge Cup impotriva lui Medvescak Zagreb.

FAST. Ros-albastrii au fost primiti la Salonul Prezidential al Aeroportului Henri Coanda de familii, prieteni, care i-au intampinat cu flori si sampanie. Printre oficialitatile prezente s-au numarat consilierul de stat pe probleme de sport, Octavian Belu, presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, comandantul CS Steaua, George Boroi, si ofiteri importanti ai Ministerului Apararii Nationale. ""E un moment unic. Felicit baietii, pentru ca au luptat pana in ultima secunda, iar acum, cu totii savu-ram gustul dulce al victoriei"", a declarat antrenorul Vasile Stanga.
SORTI. Astazi, la sediul Federatiei europene de la Viena, se va stabili ordinea si datele de disputare a meciurilor finalei. Adversara ros-albastrilor din ultimul act, echipa portugheza Sporting Club Da Horta, a mai jucat in Romania acum doi ani si jumatate, cand a fost eliminata de HCM Constanta in turul 3 al aceleiasi competitii jucand ambele meciuri in Romania. Cei mai valorosi handbalisti din lotul pregatit de rusul Dolgov sunt interii sarbi Mane Lavrnic (2,02 metri, 27 de ani) si Milan Vucicevic (2,02 metri, 27 de ani), care au marcat cate 97 de goluri in actualul sezon.
EROU. Marcator al golului care a calificat Steaua la Zagreb, extrema Marian Rapciuga a dezvaluit: ""Din ultimele cinci secunde ale meciului nu-mi amintesc decat ca am vazut mingea intrand in poarta, dupa care am inceput sa strig de bucurie, cu toti colegii"". Patru jucatori stelisti, portarul Stefan Laufceag, conducatorul de joc Viorel Mazilu, interul Alin Sania si pivotul Marius Novanc au fost convocati la echipa nationala care se va reuni joi, la Constanta, pentru un stagiu de pregatire in intervalul 6-15 aprilie. Tricolorii pregatesc dubla cu Norvegia, 10/11-17/18 iunie, din play-off-ul CM 2007. Pe 3 sau 4 iunie, echipa nationala va disputa un meci amical contra Slovaciei, probabil la Oradea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.