Saptamana viitoare, Polirom va lansa pe piata o noua colectie de literatura universala. Intitulata ""Chic"", ea va debuta cu sapte titluri si va cuprinde traduceri din literatura universala contemporana, romane de succes, pentru un public prepond
Saptamana viitoare, Polirom va lansa pe piata o noua colectie de literatura universala.

Intitulata ""Chic"", ea va debuta cu sapte titluri si va cuprinde traduceri din literatura universala contemporana, romane de succes, pentru un public preponderent feminin.
Aceasta este a patra colectie de literatura universala de la Polirom, dupa ""Biblioteca Polirom"", ""Maigret"" si ""Thriller"".
DINAMIC. Conceptul colectiei este unul dinamic, in care umorul apare ca o componenta importanta, iar stilul lejer face cartile accesibile oricui. Un gen la moda in Occident, numit ""chick lit"", care va rezista: deja, la Hollywood, foarte multi regizori isi aleg dintre aceste romane viitoarele lor blockbuster-uri.
Colectia debuteaza cu sapte titluri - doua noi romane de Sophie Kinsella: ""La cumparaturi cu sora mea"" si ""Poti sa tii un secret?"", cel mai recent roman al lui Lauren Weisberger, ""Vreau sa fiu V.I.P."", si doua carti semnate de autoare traduse pentru prima data in Romania: Plum Sykes cu ""Blonde de milioane"" (foto) si Marian Keyes cu ""Lucy Sullivan se marita"". Doua best-seller-uri publicate initial in ""Biblioteca Polirom"", ""Bridget Jones: La limita ratiunii"" si ""Diavolul se imbraca de la Prada"", au fost reeditate in colectia ""Chic"".
PARTY. Lansarea va avea loc marti, 11 aprilie, ora 18:00, in Clubul Temple din Bucuresti, intr-un eveniment-spectacol ce va include carte, moda si muzica. Despre cele sapte romane vor vorbi: creatoarea de moda Irina Schrotter, vedeta de muzica pop Loredana Groza, jurnalista Mihaela Spineanu de la revista Elle si Bogdan-Alexandru Stanescu, director editorial Polirom.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.