""Harababura bine organizata, de unde nu va lipsi o gustare, o degustare, o urare."" Asa suna invitatia lui Geo Saizescu de 1 aprilie la Casa Universitarilor. Gustarea, degustarea si urarea au avut ca pretext decernarea Premiilor revistei Haraba
""Harababura bine organizata, de unde nu va lipsi o gustare, o degustare, o urare."" Asa suna invitatia lui Geo Saizescu de 1 aprilie la Casa Universitarilor.


Gustarea, degustarea si urarea au avut ca pretext decernarea Premiilor revistei Harababura, a regizorului Geo Saizescu. Premiatii au fost numai unul si unul: Grigore Vieru, Romulus Vulpescu, Octavian Sava, Dionisie Vitcu, Ernest Maftei, George Stanca, Horia Garbea etc. ""Ma simt jenat ca sunt pe scena in fata atator oameni de spirit"", a declarat Horia Garbea. ""Credeam ca numai eu ma simt asa"", a replicat din sala actorul Dionisie Vitcu.
HAZ. Evenimentul n-a fost o pacaleala - desi unii premiati nu s-au prezentat tocmai din cauza programarii pe 1 aprilie - , dar a starnit comentarii pe aceasta tema. Cand si-a ridicat premiul, Grigore Vieru a spus: ""Daca voi, fratii nostri, sunteti pacaliti o singura zi pe an, noi, romanii din Basarabia, suntem pacaliti din 1812 in fiecare zia€¦"".
""Haz de necaz"" a fost deviza acestei intalniri de 1 aprilie, organizata de Societatea Umoristica Pacala (presedinte fondator Geo Saizescu). ""Cine face emisiuni bune sa nu mai calce prin televiziune!"", a declarat in spiritul acestei devize cunoscutul om de televiziune Octavian Sava, ca o replica la starea culturala a natiunii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.