Echipa lui Viorel Hizo a castigat duelul direct cu adversara directa pentru salvarea de la retrogradare, FCM Bacau. Sarbul Vranjkovici si Iulian Stefan au marcat golurile care aduc speranta la Targu-Jiu, in vreme ce bacauanii il acuza dur pe portarul
Echipa lui Viorel Hizo a castigat duelul direct cu adversara directa pentru salvarea de la retrogradare, FCM Bacau. Sarbul Vranjkovici si Iulian Stefan au marcat golurile care aduc speranta la Targu-Jiu, in vreme ce bacauanii il acuza dur pe portarul Daniel Bogdan, care a gafat copilareste la prima reusita a gorjenilor.

IRONIE. ""Daca veneam la meciul asta si cu un portar, probabil ca am fi castigat. Nu stiu ce s-a intamplat cu el, dar cred ca l-am uitat acasa. In etapele viitoare vom juca si cu portar si poate ne vom salva de la retrogradare"", a declarat presedintele bacauanilor, Gheorghe Chivorchian.
AMBITIE. De partea cealalta, antrenorul Viorel Hizo a spus: ""Am obtinut o victorie foarte pretioasa si care sper ca va conta mult la sfarsitul sezonului. E foarte greu sa joci meci de meci cu sabia deasupra capului, iar jucatorii sunt supusi unei presiuni imense"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.