Prezent ieri la conferinta judeteana a PNL Prahova, liderul liberalilor bucuresteni, Ludovic Orban (foto), a cerut sa se faca publice dosarul de colaborator al Securitatii al presedintelui Traian Basescu si cel al premierului Tariceanu ""daca acesta
Prezent ieri la conferinta judeteana a PNL Prahova, liderul liberalilor bucuresteni, Ludovic Orban (foto), a cerut sa se faca publice dosarul de colaborator al Securitatii al presedintelui Traian Basescu si cel al premierului Tariceanu ""daca acesta exista"".
De asemenea, Orban a cerut publicarea dosarelor de colaboratori ai Securitatii ale tuturor ministrilor, parlamentarilor, prefectilor, subprefectilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene, precum si ale tuturor primarilor, informeaza Mediafax. In finalul discursului rostit la conferinta, Orban a declarat: ""Va doresc sa va pregatiti de campanie, sa va pregatiti de alegeri, pentru ca, dupa momentul iunie, vom fi obligati sa acceptam alegerile anticipate"". RUPTURA. La randul sau, liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu a declarat ca, in prezent, pe liberali ii despart ""multe de PD"". El a spus ca PNL nu mai are nimic comun cu presedintele Traian Basescu si nici cu presedintele PD, Emil Boc. ""Nu mai avem cu cine discuta acolo"", a afirmat Crin Antonescu. El este de parere ca Alianta D.A. este o forma politica ""conjuncturala, necesara, intalnirea dintre doi subiecti diferiti"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.