Sportiva judo
Varsta: 24 de ani Este dubla campioana europeana de judo: in 2004, la Bucuresti, si in 2005, la Rotterdam Este legitimata la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti 2004: A ocupat locul 5 la Jocurile Olimpice de la Aten
Sportiva judo
Varsta: 24 de ani Este dubla campioana europeana de judo: in 2004, la Bucuresti, si in 2005, la Rotterdam Este legitimata la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti 2004: A ocupat locul 5 la Jocurile Olimpice de la Atena Sportiva Alina Dumitru s-a clasat pe prima pozitie la categoria 48 kg in cadrul turneului de judo feminin de la Birmingham, Anglia. Pozitia a doua a fost ocupata de Natalia Samoilova, din Rusia, iar pe locul trei s-au clasat sportivele Jun Xiao, din China, si Vanesa Arenas Comeron, din Spania. In clasamentul FRJ (Federatiei Romane de Judo), Alina Dumitru este numarul 1 judoka in Romania pe anul 2005, cu 220 de puncte acumulate. Ea a realizat o performanta istorica la Campionatele Mondiale feminine de judo de la Cairo, cucerind medalia de bronz, prima medalie romaneasca la o astfel de competitie. Pentru rezultatul obtinut la turneul de judo feminin de la Birmingham, Jurnalul National o declara pe sportiva Alina Dumitru ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.