Considerata ""revelatia 2005 a Europei"", formatia Born From Pain (foto) concerteaza diseara la Bucuresti, in Club Fire.
Aflati pentru prima oara in Romania, olandezii sunt la inceputul unui turneu mondial, ce a inceput ieri in Bulgaria si co
Considerata ""revelatia 2005 a Europei"", formatia Born From Pain (foto) concerteaza diseara la Bucuresti, in Club Fire.
Aflati pentru prima oara in Romania, olandezii sunt la inceputul unui turneu mondial, ce a inceput ieri in Bulgaria si continua in Europa pana la 30 septembrie, dupa care (anul acesta si in 2007) vor urma concerte in Japonia, Statele Unite si America de Sud. Concertul din aceasta seara are urmatorul program: ora 21:00 - PROTEST URBAN, 21:40 - GUERRILLAS, 22:15 - COMA, 23:00 - BORN FROM PAIN, iar biletul de intrare costa 15 RON. Grupul olandez a luat fiinta in 1997, are patru CD-uri la activ - cel mai recent fiind ""In Love With The End"" (2005) - si o bogata experienta concertistica, in urma careia si-a castigat respectul intregii Europe si nu numai. Dupa concertul de la Bucuresti, Born From Pain va participa la cateva importante festivaluri de gen (Wacken, Hellfest, Groezrock, Dour etc.), avand programate mai multe concerte in Germania, Italia, Austria, Olanda, Belgia, Franta, Marea Britanie. Combo-ul alcatuit din Che Snelting - vocal, Rob Franssen - chitara bas, Karl Fieldhouse - chitara, Roel Klomp - tobe si Dominik Stammen - chitara canta o moderna mixtura de hardcore cu metal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.