Sala Amfiteatru a Teatrului National ""I.L.Caragiale"" din Bucuresti va fi in aceasta seara gazda spectacolului de muzica si poezie ""Ducu Bertzi si prietenii sai"".
Cu incepere de la ora 19:30, Ducu Bertzi (foto) va urca pe scena alaturi de
Sala Amfiteatru a Teatrului National ""I.L.Caragiale"" din Bucuresti va fi in aceasta seara gazda spectacolului de muzica si poezie ""Ducu Bertzi si prietenii sai"".
Cu incepere de la ora 19:30, Ducu Bertzi (foto) va urca pe scena alaturi de Marius Batu (chitara), Mihai Nenita (vioara) si de invitatul special, Florian Pittis. Principalele ingrediente ale spectacolului vor fi: omul, chitara, vioara, muzica si poezia. In aceasta seara, pret de o ora si 30 de minute veti putea asculta atat melodii consacrate, cat si piese in prima auditie. In premiera, Ducu va interpreta piesele ""Vremurile sunt in schimbare"" si ""De mii de ori"". Dar si Motu Pittis le va oferi spectatorilor o reprezentatie aparte. El va recita poezii din literatura romana si din cea universala, dar va canta si piese din repertoriul lui Bob Dylan, stiut fiind ca actorul si omul de radio este un admirator al legendarului muzician. INCEPUT. Spectacolul a mai putut fi vazut in acest week-end de aradeni si de oradeni. Proiectul, demarat in urma cu doi ani la Teatrul Nottara, a fost prezentat si celor din diaspora europeana si de peste ocean. ""Ducu Bertzi si prietenii sai"" marcheaza inceputul unei serii de spectacole autentice, de prima mana. Producatorul evenimentului este Dan Maciuca - Pro Activ Media, care asigura si suportul tehnic al spectacolului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.