Steaua s-a calificat sambata seara in finala Cupei Challenge la handbal masculin. Ros-albastrii au pierdut cu 24-25 pe terenul echi-pei croate Medvescak Zagreb, dar castigasera in tur cu 30-28. Steaua are sansa de a cuceri al treilea trofeu euro

Steaua s-a calificat sambata seara in finala Cupei Challenge la handbal masculin. Ros-albastrii au pierdut cu 24-25 pe terenul echi-pei croate Medvescak Zagreb, dar castigasera in tur cu 30-28.

Steaua are sansa de a cuceri al treilea trofeu european din istorie, dupa doua finale de Cupa Campionilor Europeni, castigate in 1968 si 1977. In ultimul act al Challenge Cup, programat la 22/ 23 si 29/ 30 aprilie, bucurestenii vor intalni echipa portugheza Sporting Horta. Ordinea meciurilor va fi stabilita in aceasta saptamana prin tragere la sorti. Ultimul trofeu continental pentru Romania dateaza din 1988, cand Minaur Baia Mare castiga Cupa IHF.
DRAMATISM. Desfasurata la Zagreb, partida care a incununat patrunderea in finala a Stelei a avut un final de un rar dramatism. Cu doua secunde inaintea ultimului fluier, croatii conduceau cu scorul de 25-23, exact diferenta care le asigura calificarea in ultimul act al competitiei. A fost momentul in care rezerva Marian-Viorel Rapciuga si-a luat inima in dinti, a aruncat la poarta de pe extrema si a marcat golul unei calificari senzationale pentru handbalul masculin romanesc. De remarcat ca, in tur, Viorel Mazilu ducea scorul la 30-28 pentru Steaua in ultimele sapte secunde ale jocului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.