Plecata in Spania cu speranta ca va reusi sa intoarca diferenta de patru goluri cu care pierduse in tur, pe teren propriu, vicecampioana Romaniei, HCM Constanta, a fost umilita pe terenul echipei spaniole Valladolid, 31-40 (10-19), ratand calificare
Plecata in Spania cu speranta ca va reusi sa intoarca diferenta de patru goluri cu care pierduse in tur, pe teren propriu, vicecampioana Romaniei, HCM Constanta, a fost umilita pe terenul echipei spaniole Valladolid, 31-40 (10-19), ratand calificarea in finala Cupei Cupelor.

DEZASTRU. Incurajati de circa 100 de suporteri, dar si de neveste sau de prietene, alaturi de care au facut deplasarea la Valladolid, elevii lui Aiham Omer au inceput dezastruos meciul cu formatia clasata pe locul 5 in prima liga iberica. In minutul 4, spaniolii se distantasera deja la 6-1, turnand plumb in picioarele handbalistilor romani. Impulsionati de exceptionalul inter argentinian Gull, care a marcat de zece ori, cei de la Valladolid s-au distrat cu HCM Constanta pana la mijlocul reprizei secunde, cand antrenorul Pastor si-a scos titularii de pe teren. Gazdele au condus si cu 14 goluri!
REVENIRE. Beneficiind de mutarea tehnicianului spaniol, constantenii au avut si o tresarire de orgoliu pe final, reducand diferenta la doar noua goluri. Cei mai buni marcatori ai HCM-ului au fost Toma (7 goluri), Buricea (6), Kazic si Baiceanu (cate 4).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.