Un meci echilibrat a fost decis de o decizie stupida a arbitrului de centru, ieseanul Anton Helesteanu (foto), care a dictat un penalty inexistent pentru CFR Cluj in prelungirile primei reprize. In partida de sambata, de la Mioveni, Helesteanu
Un meci echilibrat a fost decis de o decizie stupida a arbitrului de centru, ieseanul Anton Helesteanu (foto), care a dictat un penalty inexistent pentru CFR Cluj in prelungirile primei reprize.


In partida de sambata, de la Mioveni, Helesteanu abia revenise in Divizia A dupa ce fusese suspendat si retrogradat.
SCANDAL. Finalul intalnirii l-a gasit pe antrenorul pitestenilor, Sorin Cartu, in pragul unei crize de nervi. Furios, tehnicianul a smuls microfonul unui reporter si a alergat inspre centralul ie-sean, strigand: ""El e eroul meciului, el sa va dea declaratii. Ba, de ce nu dai declaratii, ca tu ai fost eroul meciului!"". Dupa ce a vizionat reluare fazei care a condus la dictarea loviturii de la 11 metri, presedintele Argesului, Viorel Ilinca, a spus: ""Nici vorba de penalty. Chita nici nu l-a atins pe Florin Dan!"". Cartu n-a participat la conferinta de presa, dar a acordat totusi o declaratie dupa meci: ""A fost viciere clara de rezultat. Helesteanu a venit cu tema!"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.