Dupa ce Traian Basescu a dat semnalul reinceperii razboiului cu PNL, refuzand sa-l numeasca ministru pe Victor Dobre, PD a stabilit si el aseara strategia pentru urmatoarea perioada: declaratiile publice ale democratilor vor arata ca ei se ocupa de g
Dupa ce Traian Basescu a dat semnalul reinceperii razboiului cu PNL, refuzand sa-l numeasca ministru pe Victor Dobre, PD a stabilit si el aseara strategia pentru urmatoarea perioada: declaratiile publice ale democratilor vor arata ca ei se ocupa de guvernare, de integrare, de obtinerea de fonduri pentru ministere, in timp ce in paralel vor iesi la atac impotriva PNL. Unda verde pentru a iesi in mass-media impotriva liberarilor a fost data tot de seful statului, cu care liderii PD au purtat o discutie in cerc restrans, sustin surse democrate. De altfel, aseara, in timpul conferintei de presa sustinute de Emil Boc, Traian Basescu l-ar fi sunat pe Vasile Blaga sa-i transmita liderului PD ca a iesit bine.
CNSAS. Emil Boc a anuntat ca PD il sustine in continuare pe Corneliu Turianu (foto) la presedintia CNSAS. ""Solicitam o perioada de gratie de trei luni pentru actuala conducere a CNSAS. Colegii liberali l-au avut sase ani pe Onisoru si nu s-a facut nimic"", a declarat Boc. La randul sau, Corneliu Turianu, prezent la emisiunea Zig-Zag cu Ion Cristoiu, a spus ca ""nici vorba de demisie"" si ca nu asteapta nici o schimbare dupa venirea lui Basescu de marti la CNSAS.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.