Fara cinci titulari, iesenii au reusit surpriza, obtinand un punct in ""Groapa"". Pentru Dinamo s-a repetat povestea din etapa a 11-a, cand a remizat cu Jiul, tot intr-o partida jucata fara spectatori.

La final, Ion Marin a caracterizat drept ""dureros"" rezultatul inregistrat in fata moldovenilor. ""Legea nescrisa a fotbalului si-a spus cuvantul din nou. Echipa care isi bate joc de ocazii plateste. Trebuie sa tragem invatamintele de rigoare, pentru ca in urmatoarele doua saptamani se joaca acest campionat"", a spus tehnicianul, care l-a criticat pe Barcauan pentru eroarea premergatoare golului oaspetilor: ""Nu am inteles ce a vrut sa faca la faza golului iesenilor. Gafa aceea ne-a costat"". Totusi, Sapaliga nu doreste ca elevii sai sa fie sanctionati: ""Nu stiu daca e bine sa amendam jucatorii. Nu trebuie sa stricam atmosfera care abia s-a incropit. Va fi o discutie intre noi, probabil mai dura"". La finalul partidei, jucatorii dinamovisti au fost bagati in sedinta, la vestiare, ei plecand spre casele lor dupa miezul noptii.
DERBY. Capitanul Florentin Petre considera ca lipsa suporterilor a contat mult, Dinamo fiind obisnuita sa fie impinsa de la spate de o galerie numeroasa. ""Meciul cu Steaua va fi altfel, pentru ca ne motiveaza in plus. Este un derby de traditie si suntem obligati sa-l castigam"", a mai spus Petre.