Ultimul concert Tarja & Nightwish va aparea in luna iunie sub forma de CD si DVD, intitulat ""End of an Era"" In octombrie trecut, la Hartwall Arena din Helsinki a avut loc ultimul concert Nightwish cu Tarja Turunen, solista vocal. Imediat du
Ultimul concert Tarja & Nightwish va aparea in luna iunie sub forma de CD si DVD, intitulat ""End of an Era""

In octombrie trecut, la Hartwall Arena din Helsinki a avut loc ultimul concert Nightwish cu Tarja Turunen, solista vocal. Imediat dupa spectacol, grupul a concediat-o pe Tarja printr-o ""scrisoare deschisa"". Desi au aparut tot felul de zvonuri, motivul real al despartirii ar fi conflictul dintre componentii grupului si managerul (si sotul) solistei, Marcelo Cabuli. In ciuda ""interventiilor"", Tarja va urma o cariera solistica, iar Nightwish cauta vocalist(a). Mai mult, potrivit unor clauze contractuale, ""End of an Era"" va fi distribuit in toata Europa, mai putina€¦ Finlanda! Recent, fosta solista a grupului a spus: ""DVD-ul si CD-ul inregistrate la concertul de la Hartwall au fost extraordinare si ultima mea sansa de a multumi fanilor pentru suportul acordat atatia ani. Dar informatiile despre titlu, coperta, piese, galleria foto etc. le-am aflata€¦ de pe site-ul Nightwish, nimeni nu m-a intrebat sau contactat in aceste probleme. Tot asa, am auzit ca DVD-ul va contine un documentar in care eu nu apar pentru ca nu m-a informat nimeni. Mi se pare ciudat sa ma rog in genunchi ca sa aflu informatii despre Nightwish. Eu cant pe acest disc si cred ca am dreptul sa vad despre ce e vorba inainte de aparitia lui.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.