Dansuri africane, face painting, tango, dansuri latino-americane, concerte, concursuri de creativitate culinara vor anima atmosfera de la cel de-al doilea targ de cafea si ciocolata organizat si desfasurat la World Trade Plaza in perioada 30 martie

Dansuri africane, face painting, tango, dansuri latino-americane, concerte, concursuri de creativitate culinara vor anima atmosfera de la cel de-al doilea targ de cafea si ciocolata organizat si desfasurat la World Trade Plaza in perioada 30 martie - 2 aprilie.

Proiectul Coffee Cho Fest, nu este nu numai un prilej pentru firmele participante de a-si expune produsele intr-un mediu neconventional, ci si o adevarata sarbatoare destinata iubitorilor de cafea si ciocolata. In toate formele si sub toate aspectele. Pentru ca anul acesta, vor fi invitate la Festival si produsele cosmetice si produsele de aromaterapie care au printre ingrediente sau arome cafeaua.
Carmen Popa, coordonator de evenimente la World Trade Center ne-a vorbit despre acest concept :


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.