Regizor
Varsta: 56 de ani Spectacolele sale au facut inconjurul marilor festivaluri de teatru din lume A fost desemnat cel mai bun regizor al anului 2004 la Gala UNITER Cea de-a treia editie a Festivalului de teatru francofon, ""Lovitu
Regizor
Varsta: 56 de ani Spectacolele sale au facut inconjurul marilor festivaluri de teatru din lume A fost desemnat cel mai bun regizor al anului 2004 la Gala UNITER Cea de-a treia editie a Festivalului de teatru francofon, ""Lovitura de teatru la Bucuresti"", va fi deschisa duminica seara de spectacolul ""Asteptandu-l pe Godot"", semnat de regizorul Silviu Purcarete. Piesa este o productie a Teatrului National ""Radu Stanca"" din Sibiu si ii va aduce pe scena Operei Nationale din Bucuresti pe actorii Constantin Chiriac, Virgil Flonda, Cristian Stanca, Pali Vecsei, Dan Mitrea si Horatiu Bran. Piesa lui Samuel Beckett este tradusa de Gellu Naum. Editia de anul acesta a Festivalului propune pana la 12 aprilie peste 20 de spectacole in franceza si romana. Festivalul organizat de Ambasada Frantei la Bucuresti si Institutul Francez se va desfasura in mai multe sali de spectacole din Bucuresti si va reuni artisti din Romania, Franta, Belgia si Canada. Pentru montarea piesei ce va deschide editia de anul acesta a Festivalului de teatru francofon, Jurnalul National il declara pe Silviu Purcarete ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.