Refuzul se bazeaza in principal pe insuficienta bugetului alocat. Astfel, eforturile de ameliorare a asistentei acordate bolnavilor sunt partial zadarnicite de accesul limitat al acestora la medicamente. Declaratia a fost facuta cu prilejul celei de
Refuzul se bazeaza in principal pe insuficienta bugetului alocat. Astfel, eforturile de ameliorare a asistentei acordate bolnavilor sunt partial zadarnicite de accesul limitat al acestora la medicamente. Declaratia a fost facuta cu prilejul celei de-a doua Conferinte a asociatiei, care se desfasoara intre 30 martie si1 aprilie.
Reprezentantii consiliului de conducere al AMF-B reamintesc ca Ministerul Sanatatii si CNAS nu sunt proprietarii fondului de asigurari sociale de sanatate. Aceste structuri au un rol de reglementare si, respectiv, de administrare, si in aceasta calitate nu trebuie sa isi delege obligatiile catre medicii de familie, apreciaza reprezentantii AMF-B. (Magda Marincovici)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.