Comisia de Apel a FRF a admis ieri memoriul gruparii alb-rosii, reducand suspendarea propriului teren la o singura etapa dupa incidentele de la meciul cu Farul. Dinamovistii vor juca fara public doar partida din aceasta seara cu Poli Iasi, urm

Comisia de Apel a FRF a admis ieri memoriul gruparii alb-rosii, reducand suspendarea propriului teren
la o singura etapa dupa incidentele de
la meciul cu Farul.

Dinamovistii vor juca fara public doar partida din aceasta seara cu Poli Iasi, urmand ca accesul suporterilor sa fie permis la derby-ul cu Steaua, care va avea loc la 8 aprilie. ""Acum au judecat pe documente. Atunci, la Comisia de Disciplina, totul a fost facut in graba, nu s-a tinut cont de absolut nici o proba. Daca la Constanta se respectau regulamentele si se luau masurile macar in proportie de 10% cum au fost la meciul Rapid - Steaua, nu s-ar fi intamplat nimic"", a spus dupa sedinta Gigi Netoiu, bucuros ca partida cu Steaua se va juca cu spectatori: ""Suporterii trebuie sa inteleaga. Ce a fost pana acum s-a terminat, iar clubul care organizeaza trebuie sa ia masurile care se impun"". Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, spera ca azi sa obtina un rezultat bun cu Dinamo desi nu poate conta pe multi titulari.
SON CONTRA. ""Hotararea s-a luat cu votul majoritatii, mai exact cu 4-1. Eu am fost cel care a votat impotriva. Eu am votat invers bazandu-ma pe o experienta juridica. Dinamo a mai fost sanctionata anul acesta pentru fapte asemanatoare de doua ori si era in stare de recidiva, iar pedepsele trebuie sa fie graduale, de aceea mi s-a parut buna acea pedeapsa de doua etape. Dar ceilalti membri nu au tinut cont de aceste lucruri"", a precizat Constantin Son, presedintele Comisiei de Apel. ""E posibil sa fi contat faptul ca este vorba de derby-ul Dinamo - Steaua. Cei din comisie poate s-au gandit si la asta. E un argument real si cred ca toata lumea ar fi dorit ca acest meci sa se joace cu spectatori"", a mai spus Constantin Son.

NASUa€™ CRITICA DECIZIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.