Doua episoade din serialul ""Martor fara voie"" vor fi transmise vineri seara, incepand cu ora 20:30, de Antena 1. ""Este o productie absolut incitanta si cum Antena 1, din pozitia de lider, isi doreste sa consolideze acest domeniu, al divertismentului, am considerat ca reprezinta o oferta tentanta pentru telespectatorii postului nostru"", declara Monica Mihai, director de productie al Antenei 1.
TANDIN. Regizorul serialului ""Martor fara voie"" este Andy Lupu, care s-a hotarat sa lanseze acest proiect in momentul in care l-a auzit pe reputatul criminalist Traian Tandin spunand ca intentioneaza sa scrie un roman, bazat pe intamplari adevarate, petrecute in timpul in care a lucrat in politie, care au avut ""substrat"" paranormal. Pornind de la acest roman, Andy Lupu a scris scenariul, a regizat si a produs filmul ""Martor fara voie"". Bineinteles, nu s-a intamplat totul pocnind din degete, a fost vorba de o munca riguroasa si o alegere inspirata a echipei si, nu in ultimul rand, a actorilor. Si, intamplator sau nu, doi dintre artistii care au fost distribuiti in rolurile principale declara ca au trait intamplari paranormale.
DISTRIBUTIE. In serial, Marius Manole este interpretul pustiului care are viziuni. Dan Badarau are rolul politistului ""bun"", cel care, confruntat cu evenimente paranormale, nu incearca sa spuna ca nu exista, ci vrea sa inteleaga ce se petrece. Olimpia Olari (foto) are un rol episodic, in acest serial, dar foarte, foarte picant. (C.S.)