Colectia Editurii Humanitas ""Rasul lumii"" continua cu un nou volum - ""Om pansiv, om parsiv"" al irlandezului Des Mac Hale. Lansarea va avea loc astazi, la ora 17:30, la libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45).Vor prezenta car
Colectia Editurii Humanitas ""Rasul lumii"" continua cu un nou volum - ""Om pansiv, om parsiv"" al irlandezului Des Mac Hale.

Lansarea va avea loc astazi, la ora 17:30, la libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45).Vor prezenta cartea: Cristian Tabara, Catalin Stefanescu, Radu Paraschivescu.
Dupa ""Vorbe de duh"", irlandezul Des MacHale propune o noua antologie de citate spirituale de ieri si de azi. Oferta din ""Om pansiv, om parsiv"" nu reia nimic din volumul anterior, asa ca publicul va avea ocazia sa guste in premiera sute de panseuri ale oamenilor importanti care au traversat timpurile, de la Oscar Wilde la Groucho Marx si de la Brendan Behan la Woody Allen. Hazul nestapanit, verva scanteietoare si calambururi rafinate - iata ingredientele acestei carti pe care o veti citi, garantat, in cateva ore. Exemple? Iata doar doua: ""A face sex la 93 de ani e ca si cum ai juca snooker cu o funie"" (George Burns) si ""Nostalgia nu mai e ce-a fost"" (Yogi Berra). (Sebastian S. Eduard)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.