Presedintele Traian Basescu este lupul singuratic, iar Mircea Geoana este pisica blanda. Asta au aflat ieri studentii Facultatii de Stiinte Politice, din cadrul Universitatii ""Dimitrie Cantemir"", de la liderul PSD, Mircea Geoana, venit sa le vorbea
Presedintele Traian Basescu este lupul singuratic, iar Mircea Geoana este pisica blanda. Asta au aflat ieri studentii Facultatii de Stiinte Politice, din cadrul Universitatii ""Dimitrie Cantemir"", de la liderul PSD, Mircea Geoana, venit sa le vorbeasca despre visul romanesc.

El si-a lansat un Proiect de Societate denumit ""Romania prospera, solidara si demna. Visul Romanesc"", prin care propune un plan de dezvoltare a Romaniei in urmatorii 10 ani. ""Presedintele Traian Basescu are foarte multe calitati si instincte politice remarcabile, dar nu are un proiect pentru Romania. Si, evident, ca ramane popular si creste in sondaje, si merge la meci, si isi pune un fes, si mananca seminte, dar este un lup singuratic. Nu stie sa faca echipa, nu are echipa in jurul lui, nu are un Proiect"", l-a descris Geoana pe seful statului. El in schimb are un proiect si vrea curatenie in PSD, dar o face strategic. ""Sigur ca trebuie sa plece din prim-planul public oamenii cu imagine proasta de la noi, dar dupa primii cinci, vor mai fi cinci, si ce pui in loc? Eu sunt un fel de pisica blanda pana simt ca e momentul sa actionez decisiv. Intre timp, trebuie blandete, constructie, liniste, echipa"", a spus Geoana. Prezentandu-si proiectul, liderul PSD a aratat ca romanii, spre deosebire de americani, nu au vise, iar ""visul sau romanesc"" propune o noua clasa de politicieni, care sa fie ""servitoarea natiunii, nu stapana natiu-nii"" si o ""declaratie solemna"" a partidelor politice privind debarasarea de membrii suspectati de coruptie. (L. Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.