O fetita de 9 ani din comuna constanteana 23 August a fost violata si ucisa de un adolescent de 17 ani. Mobilul crimei - un telefon mobil. Radulea Iuliana Lucica primise sambata de la tatal ei un telefon mobil. Zidar de meserie, omul facuse un efo

O fetita de 9 ani din comuna constanteana 23 August a fost violata si ucisa de un adolescent de 17 ani. Mobilul crimei - un telefon mobil.
Radulea Iuliana Lucica primise sambata de la tatal ei un telefon mobil. Zidar de meserie, omul facuse un efort sa i-l cumpere. In culmea fericirii, Iuliana si-a implorat tatal sa o lase la bunicii din Mosneni care aveau o cartela SIM pe care n-o mai foloseau. Duminica, fetita a fost condusa de tatal ei in statia de microbuz. Localitatea Mosneni este la 5 km de 23 August. In timp ce astepta microbuzul, copilul, incantat de telefon, s-a tot jucat cu el. I-a atras astfel atentia lui Gaju Florin, un baiat pe care-l cunostea din vedere. Acesta a pus la cale un plan diabolic. Sa o talhareasca pe fetita. Tanarul s-a apropiat de Iuliana si, pacalind-o ca are un mesaj de la tatal ei, i-a spus sa se duca la marginea satului.
CRIMA. Ajunsa acolo, fata si-a strigat tatal, nu i-a raspuns nimeni, dar, fiind chiar pe drumul spre Mosneni, s-a hotarat sa o ia pe jos spre bunici. A parcurs vreo 2 km, cu criminalul in spatele ei. La coltul cimitirului turcesc aflat in drum a atacat-o, a batut-o, apoi a tarat-o in spatele gardului, unde i-a trantit un bolovan de aproximativ 20 de kg in cap. Luni, in jurul orei 15:00, niste tractoristi aflati pe campul din spatele cimitirului au vazut-o si au alertat politia. Fetita avea ochii umflati din cauza loviturilor si era taiata in apropierea zonei pubiene. Dupa 2 ore, criminalul a fost prins si si-a recunoscut fapta.
SADISM. Comisarul sef Lian Constantin ne-a spus ca baiatul nu e la prima abatere. In vara anului trecut a fost arestat pentru infractiunea de talharie, dar a fost eliberat conditionat la 21 ianuarie 2006. Atunci a lovit cu sadism o lucratoare a SRI care se afla in concediu la mare pentru a-i fura geanta. A lovit-o de patru ori, numai in cap, in fata, mutilandu-si victima. ""Avea chiar un suras in coltul gurii cand ne povestea asta"", ne povesteste comisarul, ""pai ce doma€™le, oi fi eu mic, dar dau strasnic, sa se simta"". Ieri, la morga Spitalului Mangalia, a avut loc si necropsia fetitei. Rezultatul acesteia este ""moarte violenta datorata traumatismului cranian acut deschis (fractura a oaselor de bolta si baza de craniu), cu alte cuvinte a avut capul zdrobit"". Vor fi facute si alte examene de laborator pentru a se stabili cu certitudine daca minorul a si violat-o, ""desi sunt urme vizibile ca ar fi fost vorba si de un act sexual"", ne-a declarat procurorul Sadac Zafer, cel care instrumenteaza cazul. Gaju Florin provine dintr-o familie modesta, de oameni cu bun-simt. Ce l-a facut pe acest copil sa devina atat de agresiv se va stabili poate doar in urma examenului psihologic.

MACABRU. Cadavrul micutei, gasit langa gardul cimitirului


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.