Ieri, in a doua zi a Marii Finale a concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta!"", cinci cititori ai Jurnalului National au devenit mai informati si mai... bogati: doi bucuresteni, doi argeseni si un timisorean.
Iata, pe sc
Ieri, in a doua zi a Marii Finale a concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta!"", cinci cititori ai Jurnalului National au devenit mai informati si mai... bogati: doi bucuresteni, doi argeseni si un timisorean.
Iata, pe scurt, povestile lor:
Alexandru Stancu are 22 de ani, este din Timisoara, si lucreaza ca brancardier la Spitalul Judetean Timis. E burlac (inca!), dar are planuri serioase de casatorie cu Rima, iubita lui de origine iordaniana. Nu stie ce va face cu Loganul, pentru ca si el si Rima au masina, dar inca nu se indura sa ia decizia de-a o vinde. Bucuresteanul Mihai Udriste, 50 de ani, este manager al unui magazin de instalatii sanitare. Mihai este casatorit si are o fiica de 22 de ani, Alexandra, care-si face masteratul in Integrare Europeana. De altfel, Alexandra, care are permis de conducere de aproape cinci ani, este si viitoarea beneficiara a Loganului castigat de tatal ei. Prima persoana, pe care a sunat-o Mihai pentru a-i impartasi bucuria, este sotia lui. Care, insa, nu l-a crezut, fiindca bucuresteanul nostru e mai mereu pus pe sotii. De data asta, insa, gluma era... serioasa! Mioara Pompilian are 49 de ani, este din Bucuresti, si are un loc de munca... cutremurator: este tehnician geo-fizician la Institutul de Fizica a Pamantului. Are doua fete gemene, Laura si Oana, de 25 de ani, si citeste ""cu sfintenie"" Jurnalul National in varianta online, insa Laura il mai si cumpara, din cand in cand. Asa a facut si ieri, o idee foarte buna, se pare, fiindca ""fetele Pompilian"" vor avea, de acum, masina lor. Mioara are carnet din a€™78, si ea va conduce masina familiei pana cand cele doua gemene vor avea, si ele, permis. Apoi, masina le revine fetelor. Laurentiu Valentin Floarea este unul dintre cei doi argeseni care si-au adjudecat cate un Logan ieri. Laurentiu are 22 de ani, este din Mioveni, si lucreaza ca sofer la un restaurant: ""Tatal meu este cititor fidel al Jurnalului, insa eu sunt cel care-l cumpara in fiecare zi. Am razuit talonul si mi-a stat inima in loc cand am vazut ca e castigator"". Laurentiu este cu atat mai fericit, cu cat, desi sofer nu avea propria lui masina. Nicolae Voinea are 52 de ani si este din Curtea de Arges. ""Citesc Jurnalul in fiecare zi, pentru ca am ce sa citesc. M-am uitat la seria de pe talon doar intr-o doara si, fireste, m-am uitat din nou, nevenindu-mi sa cred. Am citit imediat regulamentul, nici nu stiam ce trebuie sa fac, apoi am sunat la redactie si uite-asa mi s-a confirmat si mie ca eram unul dintre castigatori"". Nicolae va da masina fiului lui de 23 de ani. In Marea Finala a concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta!"" mai sunt inca PATRU masini. Le puteti castiga pe toate intr-o singura zi! Nicolae Voinea, din Curtea de Arges


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.