Expozitie de feline in Sofia Capitala Bulgariei, Sofia, a fost gazda unei expozitii internationale de pisici, organizata sub patronajul FIFE (Federatia Internationala a Felinelor). Printre participanti s-a numarat si motanul Garfield. El a fost in

Expozitie de feline in Sofia

Capitala Bulgariei, Sofia, a fost gazda unei expozitii internationale de pisici, organizata sub patronajul FIFE (Federatia Internationala a Felinelor). Printre participanti s-a numarat si motanul Garfield. El a fost incurajat pe tot parcursul competitiei de micutul sau stapan.

Bere pentru scolari

Membrii organizatiei Terapie prin Bere din Belgia ii incurajeaza pe scolari sa bea bere in loc de sucuri, relateaza Rompres. Ei spun ca berea cu continut scazut de alcool ar fi mai sanatoasa decat bauturile carbogazoase. Nutritionistii belgieni au avertizat insa ca minorii nu trebuie incurajati sa consume alcool.

Memphis - Resedinta lui Elvis, monument national
Fosta locuinta a lui Elvis Presley din orasul american Memphis va fi desemnata monument national, pentru ca are ""o insemnatate deosebita pentru toti americanii"", potrivit Departamentului american pentru Afaceri Interne, transmite BBC News Online. Vila a fost cumparata de Elvis in 1957, cu 103.000 de dolari, proveniti din castigurile de la primul sau hit, ""Heartbreak Hotel"". Graceland atrage peste 600.000 de vizitatori anual si a devenit monument national o data cu alte 2.500 de locatii din Statele Unite. ""Graceland este atat de faimos incat s-ar putea sa fie a doua cea mai cunoscuta resedinta americana, la nivel mondial. Poti merge la capatul lumii si nimeni nu va sti sa spuna ce e Muntele Vernon, sau Monticello, sau Hearst Castle, dar toata lumea va sti ce este Graceland"", a declarat Jack Soden, directorul Elvis Presley Enterprises.
Se poate si la ei - Gropi imense si in New York
Un automobil s-a rasturnat intr-un crater imens facut de o teava sparta de apa. Incidentul s-a petrecut in Brooklyn, unul din celebrele cartiere ale New Yorkului. Potrivit oamenilor legii, in urma impactului, soferul a suferit rani minore.
Pe calculator - Joc dupa serialul ""Neveste disperate""
Fanii serialului de televiziune ""Neveste disperate"" vor avea ocazia sa se implice in micile drame de pe Wisteria Lane, producatorii anuntand ca, pana la sfarsitul anului 2006, va fi lansat un joc pe calculator inspirat din serial, transmite BBC News Online. Utilizatorul va lua rolul unei noi ""neveste"", care se instaleaza pe strada pe care locuiesc cele patru eroine ale serialului. Jucatorul va putea alege sa dezvaluie sau sa faca parte din micile scandaluri care au devenit semnul distinctiv al serialului. Jocul este doar un alt produs derivat din serial care va incerca sa profite de pe urma uriasului succes. Printre aceste produse au fost anuntate deja o linie de imbracaminte, ringtonuri pentru telefonul mobil, un parfum si o carte de bucate.
Top - Scarlett Johansson, cea mai sexy din lume

Actrita Scarlett Johansson (foto) a fost declarata cea mai sexy femeie din lume de cititorii revistei FHM. Protagonista din ""Lost in Translation"" este urmata de Angelina Jolie. Locurile trei si patru sunt ocupate de Jessica Alba, respectiv Jessica Simpson. ""Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decat sa i se spuna ca este sexy. Le multumesc cititorilor revistei pentru complimentul pe care mi l-au facut"", a declarat emotionata actrita in varsta de 21 de ani. Anul trecut, Johansson s-a clasat abia pe locul noua.
Betie - A adormit la semafor
Un sofer din Germania a fost arestat pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului, dupa ce a oprit la culoarea rosie a semaforului si a adormit bustean. Soferul de 19 ani a fost arestat dupa ce politistii chemati pentru a-l trezi au fost izbiti de mirosul de alcool emanat de respiratia acestuia. Ceilalti soferi au incercat sa-l scoale din somnul betiei claxonandu-l de mai multe ori, insa el a continuat sa doarma si sa blocheze o banda intreaga de circulatie.
Hannibal Lecter - Cel mai tare personaj negativ
Sinistrul canibal Hannibal Lecter, interpretat de Sir Anthony Hopkins in ""Tacerea mieilor"", a fost desemnat cel mai tare personaj negativ de film de cititorii revistei Vibe. Lecter, rol pentru care Hopkins a obtinut un Premiu Oscar, a fost preferat personajelor Darth Vader (""Star Wars"") si Freddy Krueger (""Cosmar pe strada ulmilor"").

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.