Film - Jessica Alba nu se mai vrea vulpita Protagonista din ""Sin City"", Jessica Alba (foto), spune ca s-a saturat de rolurile sexy, actrita dorindu-si ""partituri"" mult mai serioase. ""Voi lasa rolurile de tarfulita pentru alte persoane. Imi dore

Film - Jessica Alba nu se mai vrea vulpita
Protagonista din ""Sin City"", Jessica Alba (foto), spune ca s-a saturat de rolurile sexy, actrita dorindu-si ""partituri"" mult mai serioase. ""Voi lasa rolurile de tarfulita pentru alte persoane. Imi doresc sa interpretez personaje care iubesc, care cred in dragoste. Consider ca aceste roluri sunt mult mai interesante decat cele de vulpita. Tocmai de aceea as vrea ca urmatorul film sa fie o comedie romantica sau ceva asemanator"", a declarat Jessica. Ea a adaugat ca ar fi incantata sa-l aiba ca partener pe George Clooney, in ciuda faptului ca acesta este suficient de in varsta pentru a-i fi tata.

Licitatie - Cartea lui John Lennon
La Londra va fi scoasa la vanzare la 19 aprilie, o carte semnata de John Lennon. Manuscrisul fostului Beatles contine ganduri, desene si poezii, facute de acesta pe cand avea 12 ani. Organizatorii licitatiei spera sa obtina pe ""My Anthology"" cel putin 100.000 de lire sterline (175.000 de dolari).
Surpriza - Vitezoman... fara brate
Un politist neozeelandez a avut surpriza sa constate ca soferul pe care tocmai il oprise pentru exces de viteza nu avea brate, relateaza AFP. Barbatul cu handicap, in varsta de 32 de ani, rula cu 120 km/h si folosea un picior pentru volan si pe celalalt pentru pedale cand a fost oprit pe o sosea de pe coasta vestica a Noii Zeelande. El i-a povestit politistului ca s-a nascut fara brate si ca nu a avut niciodata permis de conducere. ""Sa conduci cu o asemenea viteza, cu sau fara brate, este ca si cum ai invita un accident"", a declarat un responsabil al politiei. Barbatul a fost condamnat la o amenda de 179 de dolari neozeelandezi (circa 89 de euro) si i s-a interzis sa mai conduca.
Croatia - Relatii amoroase, la serviciu
Circa 51% dintre croati au avut o relatie amoroasa cu un coleg de munca, iar in 45% dintre cazuri a fost vorba de o relatie sexuala, potrivit rezultatelor unui sondaj citat de AFP. Atunci cand a fost vorba sa descrie natura relatiei lor, 34% dintre barbati si 16% dintre femei au raspuns ""pur sexuala"", potrivit sondajului efectuat pe un esantion de 1.807 persoane. Circa 24% dintre barbati si 20% dintre femei au descris relatia nascuta la serviciu ca fiind ""sexuala si fara o implicare afectiva importanta"". In schimb, 14% dintre barbati si 16% dintre femei au declarat ca au avut o ""relatie platonica"", iar 28% dintre barbati si 48% dintre femei au asigurat ca au avut o ""relatie amoroasa completa"".

Rubrica realizata de
Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.