Noua Dacii Logan Diesel au fost castigate ieri, in prima zi a Marii Finale a concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"" - unul dintre cele mai mari castiguri oferite vreodata intr-un concurs din presa scrisa romaneasca. Citit

Noua Dacii Logan Diesel au fost castigate ieri, in prima zi a Marii Finale a concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"" - unul dintre cele mai mari castiguri oferite vreodata intr-un concurs din presa scrisa romaneasca.
Cititorii Gazetei Sporturilor, fideli sau nu, impatimiti sau nu, au avut de ce sa fie incantati ieri. In afara de continutul editorial de exceptie si noul format compact, usor de citit, ei au avut ocazia sa castige unul dintre cele 18 Loganuri reportate in Marea Finala a concursului nostru.
N-a fost sa fie 18, ci doar noua, insa astazi e randul celor care citesc Jurnalul National sa fie nerabdatori si fericiti: au sansa de a castiga astazi, intr-o singura zi, toate celelalte masini ramase in concurs.

Iata si lista celor care, incepand de ieri, sunt mai fericiti cu un Logan:
1. Liviu Ionel Debucian (27), inginer - sat Farcadin, jud. Hunedoara;
2. Lazar Alexandru (46), agent de paza - Falticeni, jud. Suceava;
3. Sorin Iulian Albu (37), muncitor - Sibiu, jud. Sibiu;
4. Ion Mihailescu (51), inginer - Craiova, jud. Dolj;
5. Toderascu Ion (67), profesor universitar - Iasi, jud. Iasi.

6. Carmen Rotariu (35), muncitoare - comuna Ghilad, jud. Timis


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.