Adrian Mutu poate juca din nou pe pamant englezesc in aceasta seara in Arsenal - Juventus, unul din meciurile-soc ale sferturilor de finala. La 16 luni dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina, concediat de Chelsea si apoi suspendat, romanul

Adrian Mutu poate juca din nou pe pamant englezesc in aceasta seara in Arsenal - Juventus, unul din meciurile-soc ale sferturilor de finala.

La 16 luni dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina, concediat de Chelsea si apoi suspendat, romanul se intoarce in Anglia gata sa arate ca a de-pasit complet perioada critica.
TITULAR. In conditiile in care Pavel Nedved este suspendat, Mutu va prinde probabil un loc in primul unsprezece al lui Fabio Capello. Torinezii merg la Londra nu numai fara jucatorul ceh, ci si fara capitanul Del Piero, accidentat in meciul de campionat cu Roma. Alaturi de Mutu, revine in Anglia si Patrick Vieira. ""Tunar"" timp de noua sezoane, francezul va juca din nou pe Highbury, de aceasta data de cealalta parte a baricadei.
DUEL IBERIC. In cealalta partida a serii se intalnesc la Lisabona, Benfica si Barcelona. Portughezii n-au aratat mare lucru pana acum, dar au reusit sa o elimine pe detinatoarea trofeului, Liverpool. In schimb, catalanii sunt considerati favoritii competitiei.

LIGA CAMPIONILOR - SFERTURI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.