Liderul PD, Emil Boc, a declarat ieri ca nu doreste sa comenteze propunerea liderului PC, Dan Voiculescu, ca democratii sa iasa de la guvernare. El a spus ca PD este un partid aflat la guvernare care si-a asumat niste responsabilitati si vrea sa
Liderul PD, Emil Boc, a declarat ieri ca nu doreste sa comenteze propunerea liderului PC, Dan Voiculescu, ca democratii sa iasa de la guvernare.

El a spus ca PD este un partid aflat la guvernare care si-a asumat niste responsabilitati si vrea sa gaseasca solutii la problemele care-i framanta azi pe romani, cum ar fi facturile la energie sau pensiile. ""Daca ne-am intruni intr-un birou politic, oameni care sunt ministri, primari, sa discutam declaratiile sau limbajul, dupa parerea mea inacceptabil, al unor lideri, ar fi sub demnitatea noastra sa coboram acolo"", a spus liderul PD. El a adaugat ca va discuta pe marginea afirmatiilor facute de Dan Voiculescu, ""dupa ce PC isi lamureste pozitia fata de primirea sau neprimirea lui Adrian Nastase in partid"".
INVITATIE. Invitat duminica seara la la emisiunea ""Zig Zag cu Ion Cristoiu"" de la Antena 3, presedintele PC, Dan Voiculescu, a propus PD sa iasa de la guvernare. Dan Voiculescu a criticat totodata tendinta PD de a introduce PSD la guvernare pe usa din dos. ""Daca fac racolari politice intr-o perioada in care Romania are probleme economice si sociale si mai au si tupeul sa iasa si sa zica ca ei nu fac racolari, atunci n-au ce cauta la guvernare"", a declarat Voiculescu. Liderul PC a abordat si eventula intrare a lui Adrian Nastase in PC. ""Am discutat cu Adrian Nastase venirea la PC. E o problema complicata. Pentru ca venirea lui Nastase la PC poate sa insemne mai multe lucruri. Pe de o parte poate sa insemne ca PC sa devina cel mai puternic partid din opozitie, adica sa iesim de la guvernare. Adica eu nu cred ca venirea lui Adrian Nastase la PC va fi suportata de PD. S-ar putea sa plece partidul de la guvernare, sa avem Guvern minoritar. Miscarea lui Adrian Nastase nu e o miscare care nu va lasa urme. Ca atare, trebuie foarte bine cantarita, gandita"", a spus Voiculescu. (Aniela Nine)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.