Un sondaj realizat pentru Alianta D.A., in perioada 16-22 martie, arata ca edilul Sectorului 4, Adrian Inimaroiu (PNL), a scazut la 19% din intentia de vot. Primul loc este ocupat de fostul primar PSD, Vasile Mihalache, cu 47%, iar in pozitia a
Un sondaj realizat pentru Alianta D.A., in perioada
16-22 martie, arata ca edilul Sectorului 4, Adrian Inimaroiu (PNL), a scazut la 19% din intentia de vot.

Primul loc este ocupat de fostul primar PSD, Vasile Mihalache, cu 47%, iar in pozitia a doua se afla actualul viceprimar PD, Radu Si-laghi (21%). Explicatia reiese si ea din sondaj: 55% din re-pondenti s-au declarat foarte nemultumiti de primarul Inimaroiu, alti 24% putin multumiti si doar un alegator dintr-o suta s-a declarat foarte multumit de edilul PNL.
PRESA. Reprezentantii Aliantei D.A. au mai aflat ca alegatorii lor se informeaza din Libertatea (32%) si Jurnalul National (30%), urmate de Romania libera si Evenimentul Zilei (cu cate 8%) si Adevarul (5%), in topul televiziunilor conducand Pro TV (28%) si Antena 1 (27%), urmate de Realitatea TV (20%). (O.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.